Обзавеждане за дома на ПРОМО цени

Обзавеждане за дома на ПРОМО цени


Искате да обновите интериора си? Не знаете дали да заложите на модерната визия на мебели от МДФ или вечния стил на мебелите от масив?

Истината е, че на пазара можете да откриете голямо разнообразие от мебели на най-добрите български и световни производители. Но най-отличителнни са мебелите от масив. Носещи полъха на природата във Вашия дом и очарованието на уникалния дизайн.

В тази статия няма да Ви изброяваме предимствата на мебелите от масив. Защото в сайта ни можете да откриете тази информация. Вместо това ще Ви представим още веднъж нашите мостри, които можете все още да закупите на специални ПРОМО цени.

Какво Ви предлагаме?

Мебели от масив за хол и всекидневна.

С несравними цени и качество нашите мебели от масив ще Ви помогнат да създадете неповторима атмосфера. Заложете на TV модул Piramit или TV шкаф Siento,за да превърнете гледането на телевизия в уникално изживяване. Допълнете избора си с нова витрина и холна маса.

Комплект обзавеждане за спалня

За нас всяка спалня е специална, защото съчетава в едно нашия вътрешен свят и представите ни за красота и стил. Преобразете спалнята си с нашето спално обзавеждане.

Уникално детско легло

Пренесете детето си в света на любимата анимация. Накарайте го да се чувства истински герой с детско легло Батман. Защото детската стая е светът на приключенията. А каква би била тя без малко емоция от света на човека прилеп?

И още много предложения за трапезария и кухня. Направете промяната още СЕГА! Свържете се с нас на телефон: 052 960 606.