Условия за ползване


Направи запитване online и получи -5% отстъпка.

Условия за ползване

1.Достъп до сайта.

www.mirchele.com За ползването на този сайт трябва да се спазват следните условия.Посещавайки и използвайки го Вие се съгласявате с описаните по-долу условия.

2.Уеб-сайт.

www.mebelisimex.bg

Условията важат за всички ползватели на сайта.Сайта може да съдържа препратки към други сайтове. www.mirchele.com не носи никаква отговорност за съдържанието или условията за ползване на другите сайтове.

3.Използване на уеб-сайта.

Достъпа до сайта е безплатен.Задачата на сайта е да предложи на ползвателя необходимата структурирана информация,която той може да получи бързо и лесно. За получаване на достъп за ползване на www.mirchele.com e необходимо да се изпълнят следните условия:

Уеб-сайта да се използва само за лични интереси и в никакъв случай търговски.

Ползвателя да не копира или разпространява получената информация(текст, фотографии и други материали) без разрешение на администратора на сайта.

Ползвателя няма право да прави изменения по сайта,това не се отнася единствено за тези части, за които има легален достъп.

Ползвателя е длъжен да съблюдава сроковете и условията предоставени от дадения сайт.

Ползвателя носи отговорност за вреда нанесена на сайта от използването на несанкционирани програми,а също за опит за внасяне на каквито и да било промени по сайта.Ползвателя единствено носи отговорност за дейноста,която развива на този сайт.

4.Права за интелектуалната собственост:

Цел на сайта-представяне на безплатна информация.Съдържанието на сайта не се копира,лицензира,продава,разпространява без писменното съгласие на собственика на правата на интелектуалната собственост.Вие се съгласявате да не използвате,копирате, разпространявате съдържанието на сайта за търговски цели. www.mirchele.com запазва всички права над сайта.

5. www.mirchele.com Не носи отговорност за грешки и отсъствие на точност в сайта, материялите в него носят чисто информационен характер.

6.Изпълнението на срокове и условия на сайта касаят всички възрастови категории, ползвайки сайта Вие предварително се съгласявате със сроковете и условията изложени на този сайт.