Кои легла от масив Ви препоръчваме?

Кои легла от масив Ви препоръчваме?


Съдържание:

Мечтаете за сладък и спокоен сън, но нещо Ви липсва? А знаете ли, че от качеството и удобството на спалнята зави и колко отпочинали ще се събуждате?

Не се притеснявайте! Ние от мебели от масив Мирчеле сме готови да Ви помогнем да промените изцяло своя свят! В тази статия ще Ви представим ТРИ интересни предложения за Вашата спалня.

Кои легла от масив Ви препоръчваме?

Легло EL GRECO

Вече е възможно да поканите красотата на природата и във Вашата спалня със заоблено легло 1800 „EL GRECO“.

Това легло от масив се отличава със своя стилен дизайн и красиви детайли. Може да избирате между два цвята – слонова кост и орех.

Размерите на легло 1800 „EL GRECO“ са: 1971 x 2117 x 1406 см.

„EL GRECO“ е част от колекцията на румънския производител Mobex. Отличително за техните легла е, че са изработени от най-качествената естествена дървесина. За нейния подбор и изработване на продуктите се грижат екип от специалисти – от дизайнери до майстори.

Кои легла от масив Ви препоръчваме?

Спалня 180 GINO

Класически дизайн, прецизна изработка и най-качественото естествено дърво.

Това прави тази спалня идеалното решение не само за родителската стая, но и за вече порасналите деца, които търсят удобство и стил.

Размерите на леглото са: 2080 х 2140 х 1030 см.

Леглото е част от колекция „GINO” на румънския производител SIMEX. Те имат не само дългогодишен опит в производството на мебели от масив, но и работят с най-добрите майстори в бранша. Всеки един продукт е изработен с много внимание и към най-малките детайли.

Кои легла от масив Ви препоръчваме?

Легло Jasmina

Колекция Jasmina е кралицата в каталога на SIMEX. Тя може да внесе усещане за релакс и много положителни емоции. А дизайнът на легло от масив Jasmina е перлата на короната. Изящни линии, луксозна тапицерия и много стил!

Съчетанието от цветовете на тапицерията и масивната дървесина, допълват величествената визия и създават невероятен контраст. И най-хубавото е, че този луксозен отпечатък ще остане до Вас дълги години, заради невероятното качество на естествената дървесина.

Размерите на леглото са: 1800/2100 х 2110 х 1495.

А Вие избрахте ли своя фаворит?

Споделете с нас кое легло бихте предпочели за Вашия дом. А може би вече сте готови да добавите много удобство и час в спалнята си още СЕГА?

Направете запитване за цената на имейл: office@mirchele.com и се възползвайте от -10% отстъпка от цената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × 2 =