SIMEX – класически мебели от масив


Мебелите в класически стил са сред най-предпочитаните за интериорни проекти. Това се дължи на тяхната семпла очарователност и усещане за уют. Отличават се с богато разнообразие от цветове, линии и профили.

Мебелите в класически стил са винаги модерни и стават все по-популярни заради атрактивния си външен вид. Като предимство на мебелите в класически стил можем да изтъкнем комфорта, които носят със себе си.

Някой дизайнери намират мебелите в класически стил за прекалено обикновени. Но не се заблуждавайте! Мебелите в класически стил също Ви предоставят големи възможности да покажете Вашата оригиналност и стил.

В зависимост от производителя, мебелите в класически стил, могат да бъдат изработени от различни материали – МДФ, ПВЧ, естествено дърво, масивно дърво и други. Но мебелите от естествено дърво превъзхождат останалите избори със своето по-високо качество и устойчивост.

Мебелите от естествено дърво са сред най-предпочитаните на пазара. Разбира се, много хора се колебаят заради разликата в цената между мебелите от естествено дърво и тези произведени от МДФ или ПВЧ.

Но обърнете внимание, че разликата идва не само от материала, но и от изработката. Мебелите от МДФ и ПВЧ се произвеждат от готови плоскости, ограничаващи производителите да се придържат към точно определени дизайни.

Докато мебелите от естествено дърво се изработват от специално селектирано висококачествено дърво. Това дава възможност моделите да са по-разчупени и с по-красиви детайли.

Какво Ви предлага SIMEX?

SIMEX е не просто производител на мебели, а е синоним на красота и комфорт. Защото всяка фирма може да произвежда мебели, но не всяка взима под внимание удобството на клиентите.

Мебелите на SIMEX не са просто предмети, които да използвате като елемент в обзавеждането. Те са оригинални и  могат да удовлетворят нуждите на потребителите.

Чудите се къде да откриете своите мебели в класически стил в град София?

Вече не е нужно да обикаляте целия град и да търсите разглеждате еднотипните предложения на мебелните магазини! Ние от Мирчеле можем да Ви предложим голямо разнообразие на мебели в класически стил в град София.

Освен това можем да Ви предложим и интересни модели мебели от дъб на достъпни цени.

Направи запитване online и получи -5% отстъпка.