Бюфети


Бюфетите от масив служат както за съхранение на вещи, така и като витрини за показване на ценни предмети и спомени. Те могат да бъдат добавени към интериора на почти всяка стая  – трапезария, хол, коридор, кухня, коридор.

Все повече дизайнери откриват очарованието на бюфетите от масив и заменят традиционните скринове и шкафове с тях. Допълнително предимство е, че бюфетите от масив могат да бъдат открити в различни дизайни и форми – със стъклени витрини, ниски, с голяма и малка дълбочина, с шкафчета или място за закачане на дрехи.

Държите на класическия външен вид и елегантния стил? Можете да откриете нашите бюфети от масив в тази категория. Разполагаме с различни модели – ъглови шкафове, шкафове за обувки, нощни шкафчета, портманта, витрини и други. Общото е, че всичките ни бюфети от масив са с изработени прецизно с внимание за всеки детайл.

Какво трябва да знаете при избора на бюфети от масивна дървесина?

Решили сте да заложите на бюфетите от масив? Време е за следващата стъпка – изборът на точния модел, които ще пасне на стаята, която ще обзавеждате.

Много хора се впечатляват от дизайните на мебелите от масивна дървесина и не обмислят достатъчно покупката си. Тук трябва да имате в предвид не само външния вид, но и размерите на помещението и стила на останалите мебели.

Например, ако сте обзавели дома си в минималистически стил няма да е добра идея да изберете бюфет от масив с големи орнаменти. В този случай, най-добре ще пасне бюфет от масив с изчистени линии.

Качеството е друго важно нещо, на което трябва да обърнете внимание. Има много производители, при които цената не е обвързана с качеството на материалите.

Затова Ви съветваме да се доверите на производители на бюфети от масив с добра репутация и предпочитани от клиентите – Simex, Mobex. Montel и Taranko.

Направи запитване online и получи -5% отстъпка.