Гардероби


Спалнята – една от най-красивите и функционални стаи във всеки дом. Тя е нашето убежище, в което си почиваме след дългия и напрегнат работен ден. Или просто прекарваме незабравими мигове с любимите си хора. Няма значение за какво я използваме – за сън или релаксиране. Спалнята носи частица от нашета индивидуалност и точно затова обзавеждането й е толкова важно.

Гардеробът е един от най-важните елементи във всяка спалня. Някой хора при избора залагат на големите размери и модерния външен вид, докато други предпочитат гардеробите от масивна дървесина.

Какво трябва да знаете за гардеробите от масив?

Гардеробите от масив добавят към всеки интериор класическа елегантност и артистичен акцент. Гардеробите от масив се отличават от традиционните модели със своите стилни дизайн и съвършено подбрани елементи.

Едно от най-големите предимства на гардеробите от масив е издържливостта и уникалното излъчване на масивното дърво. С правилната поддръжка, гардеробите от масив могат да останат дълго време в съвършен вид.

Как да изберете правилния гардероб от масив?

Съобразете размерите с пространството, с което разполагате.
Звучи очевидно, нали? И все пак много хора пренебрегват тази важна стъпка. Съветваме Ви преди да се спрете на конкретен гардероб от масив да измерете мястото, на което ще го сложите. Никога не преценявайте размерите на око и не купувайте мебели, защото са Ви харесали визуално. По този начин можете да се сдобиете с красив гардероб от масив, които е прекалено малък за всичките Ви дрехи или прекалено висок и не може да влезе в стаята Ви.

Преценете от колко място се нуждаете за дрехите си.

Да, знаем, че да откриеш правилния гардероб от масив може да се окаже предизвикателство. Той трябва не само да е красив и стилен, но и да може да побере всичките Ви дрехи. Затова Ви съветваме да прецените по стария си гардероб. Ако големината му и обема му са достатъчни, за да поберете всичко, значи се нуждаете от гардероб от масив в същите пропорции. Ако вече не може да събира неща Ви, потърсете модели с по-големи размери.

Чудите се дали гардеробите от масив са подходящи и за Вашите спални?

Потърсете ни на телефон: 0893 509 986 и ние ще Ви помогнем да вземете най-доброто решение за дома си.

Направи запитване online и получи -5% отстъпка.