Столове


Много хора не обръщат достатъчно внимание на столовете, когато избират обзавеждането на дома си. Но те са една от най-важните елементи за трапезарията, кухнята и дори хола. Без тях пространството ще е много по-празно и незавършено.

Със сигурност на пазара можете да откриете голям избор от столове от масив, различаващи се по стил, изработка и качество на материалите. Затова при избора си на столове от масив е най-добре да помислите за начина си на живо. Дали се нуждаете от много столове от масив за големи събирания или Ви трябват трапезни столове за семейството Ви.

Какво трябва да знаете при избора на столове от масив?

Височината трябва да бъде съобразена с предназначението на столовете от масив – дали ще бъдат допълнение към трапезната маса, ще ги сложите в хола или за пред тоалетката. Столовете за хранене трябва да бъдат с определена височина, която да отговаря на масата. Ако са прекалено или ниски, ще Ви бъде неудобно, докато се храните.

Обикновено стандартните размери са – 76 см за масата и 28 см за столловете.

Формата и размера – за да изберете подходящия дизайн на столовете от масив, трябва да ги съчетаете отново с масата. Столовете от масив с подлакътници са идеални за по-малки и кръгли масив. Докато тези без, са идеално допълнение към правоъгълни и по-дълги маси.

Какви столове от масив можете да откриете при нас?

В тази категория ще откриете нашата нова колекция на столове от масивна дървесина.

Всеки един от столовете от масив е лично подбран от нашия екип. Заложихме на високото качество на естествените суровини и качествената изработка. Защото за нас е важно да Ви предложим богато разнообразие на столове от масив с различни цветове, тапицерии, дизайн и стилове – съвременен, класически, модерен и други.

Направи запитване online и получи -5% отстъпка.