Тоалетки


Тоалетките са практично допълнение към спалните на дамите или детските стаи на девойките. Те са практична мебел, която Ви дава възможност да имате свое специално място, в което да се приготвите за предстоящия ден. Освен това Ви дават допълнително място, където да съхранявате любимите си гримове, парфюми и тоалетни принадлежности.

Чудите се дали да си вземете тоалетка от масив?

Най-голямото предимство на нашите тоалетките от масив е тяхната качествена изработка и ненадминатата здравина на масивната дървесина. За разлика от масовото производство, тоалетките от масив се изработват с голямо внимание и към най-малкия детайл. Доказателство за това са изящните детайли на всеки модел.

Устойчивостта е друг ключов фактор. Купувайки мебели, изработени от масив Вие избягвате пластмасовите елементи, които са силно обработени с химикали. Тези елементи са не само вредни за човешкото здраве, но и много бързо се износват. Докато при тоалетките от масивна дървесина, обработката и производството се извършват по много по-безвреден и естествен начин.

Единственият недостатък на тоалетките от масив е, че се нуждаят от минимална поддръжка. Влагата и праха са най-голямата заплаха на масивната дървесина. Но не е трудно да се отървете от тях, като забършете прахта. Добре е да използвате препарат за почистване на естествено дърво, за да подсигурите добрият им външен вид.

Какви тоалетки от масив можете да откриете в нашия магазин?

В тази категория можете да разгледате нашите тоалетки от масивна дървесина. Разполагаме с елегантни модели тоалетки от масив, които ще внесат красота и комфорт в дома Ви. Тоалетките от масив са за обзавеждане на спалните, оборудвани с огледало и шкафове за съхранение.

Не пропускайте възможността да добавите към интериора си една стилна и красива тоалетка от масив. Потърсете ни на телефон: 0893 509 986 и ние ще Ви помогнем да изберете правилния модел за Вашия дом!

Направи запитване online и получи -5% отстъпка.