Тоалетки


Тоалетките са практично допълнение към спалните на дамите или детските стаи на девойките. Те са практична мебел, която Ви дава възможност да имате свое специално място, в което да се приготвите за предстоящия ден. Освен това Ви дават допълнително място, където да съхранявате любимите си гримове, парфюми и тоалетни принадлежности.

В тази категория можете да разгледате нашите тоалетки от масивна дървесина. Разполагаме с елегантни модели тоалетки от масив, които ще внесат красота и комфорт в дома Ви. Тоалетките от масив са за обзавеждане на спалните, оборудвани с огледало и шкафове за съхранение.

Най-голямото предимство на нашите тоалетките от масив е тяхната качествена изработка и ненадминатата здравина на масивната дървесина. За разлика от масовото производство, тоалетките от масив се изработват с голямо внимание и към най-малкия детайл. Доказателство за това са изящните детайли на всеки модел.

Не пропускайте възможността да добавите към интериора си една стилна и красива тоалетка от масив. Потърсете ни на телефон: 0893 509 986 и ние ще Ви помогнем да изберете правилния модел за Вашия дом!

Направи запитване online и получи -5% отстъпка