Шкафове


Шкафовете от масив са незаменима част от обзавеждането на всяка стая. Без тях съхранението на любимите ни вещи и дрехи, би било невъзможно. Те допълват интериора със своя красив външен вид и биха могли да бъдат красив дизайнерски акцент.

На пазара можете да откриете различни по дизайн и начин на изработка шкафове. Някой производители залагат на ниската цена, а други на качествената изработка и здравината.

Шкафовете от масивна дървесина са един от най-добрите избори за обзавеждането на дневната, хола, спалнята и кухнята. Те се отличават не само заради уникалността на естественото дърво, заради неговата устойчивост.

В тази категория можете да разгледате нашите шкафове от масивна дървесина. Постарахме се да Ви предложим голямо разнообразие от шкафове от масивна дървесина. Затова разполагаме не само с различни модели нощни шкафчета, но и с шкафове за дневната и хола.

С какво се отличават шкафовете от масивна дървесина?

Масивната дървесина е една от най-предпочитаните при изработката на шкафове. Но като всеки друг материал си има своите минути и плюсове. За да Ви помогнем да направите информиран избор, ще Ви разкрием разликата между шкафовете масивна дървесина и тези от МДФ.

Шкафовете от масивна дървесина привличат окото с красотата на естественото дърво. Всеки шкаф, макар и от един материал, изглежда толкова по-различен от останалите. Причината е, че всяко дърво има свои уникален чар. Затова можем да кажем, че красотата на естественото дърво е непобедима и не може да се сравнява с тази на другите материали.

Автентичност и връзка с природата. Шкафовете от масивна дървесина са изключително здрави. Ако търсите материал, които ще издържи на ежедневна експлоатация и няма да се деформира с времето, това е естественото дърво.

Като най-съществената разлика между масивната дървесина и МДФ можем да посочим поддръжката и цената. Шкафовете от МДФ са в пъти по-евтини и не изискват голяма поддръжка за разлика от тези от дърво. Но за сметка на това НЕ са толкова здрави.

Направи запитване online и получи -5% отстъпка.