Колекция Capella


Превърнете простата масичка за кафе в произведение на изкуството. Вдъхнете нов живот на градината и всяка стая у дома с колекция Capella.

Колекция Capella е дело на един от най-отличаващите се турски производители на мебели – Papella. Фирмата не просто акцентира върху оригиналния дизайн, но и съчетава в едно търсенето от Вас качество с добрата цена.

Колекция Capella не Ви предлага поредните еднотипни модели, които можете да откриете във всеки мебелен магазин. Те са произведени благодарение на дългогодишния опит на екипа, който стои зад Papella.

Всеки един продукт на бранда е резултат от дългогодишни проучвания и стремеж за създаването на модерни мебели, отговарящи на международните стандарти.

В тази категория можете да разгледате колекция Capella. Специално за Вас сме подбрали някои от най-красивите и качествени продукти на фирмата – скринове, холни масички и обзавеждане за градина.

Направете най-добрия избор за своя дом с Мирчеле! Свържете се с нас на телефон: 0896 880 887 и направете запитване за любимите си продукти!

Направи запитване online и получи -5% отстъпка.