Уют и красота у дома с ретро мебелите

Уют и красота у дома с ретро мебелите


Ретро стилът е много повече от завръщане на тенденциите от миналото в интериорния дизайн. Той е смел, интересен и интригуващ. Носи със себе си носталгията по отминалите дни, запазвайки най-ценното от тях – нашите спомени.

Ако ретро мебелите са Ви интересни, останете с нас до края. В тази статия ще Ви представим едно очарование от миналото, което можете да поканите у дома си.

Ще започнем с едно уточнение. Важно е да запомните, че ретро мебелите НЕ са антики. Античните мебели могат да бъдат намерени в антикварните магазини. Те са били запaзени през поколенията и тяхната възраст надвиша 100 години. Докато ретро мебелите са изработени от нашите производители, вдъхновени от модата, архитектурата и интериорния дизайн на миналото.

Това е и причината много хора да намират ретро мебелите за много по-специфични от останалите. За ретро се смята всяко нещо, което е остаряло в културно отношение, като стил или отдавна не е на мода.

Например през 20 век актуални са били шкафовете със стъклени витрини и рафтове. Те са били не само най-големия хит, но са допълвали перфектно големия и широк диван с малката холна масичка пред него. Докато днес това не е толкова популярно и се счита за ретро.

Искате да бъдете оригинални и да възвърнете миналото у дома? Заложете на ретро стила и мебели от масив Мирчеле.
При нас можете да откриете ретро мебели, изработени от качествена масивна дървесина. Това прави всеки един от нашите продукти напълно оригинален и перфектен за Вашия дом.

Не чакайте утре, за да се насладите на ретро стила. Разгледайте нашия онлайн магазин или се свържете с нас на телефон: 0896 880 887.