"SIMEX е вече MIRCHELE" - След 8 успешни години на българския пазар, решихме, че е време да разширим кръгозора си. Освен познатите продукти на SIMEX, в нашите шоуруми ще намерите обзавеждане от най-качествените производители в Eвропа - асортимент от съвременни и класически мебели от масив и MDF, подбрани на базата на нашия опит и съобразно вашите нужди!

Знаем колко е трудно да обзаведете Вашето жилище. Особено, ако искате интериора да бъде в точно определен стил. За много от потребителите е трудно да разграничат характерните специфики в дизайна на мебелите.

Например бароковите мебели са винаги изработени от масивно дърво и се отличават със своите пищни орнаменти. Докато ретро мебелите се свързват със спомена за изминалия век. Това са мебели от масивно дърво, които се отличават със семпли и изчистени линии. Често ретро мебелите имат специфични геометрични форми или растителни орнаменти. Това от своя страна ги отличава от бароковите мебели, чиито детайли са по-луксозни.

Но не правете грешката да бъркате ретро мебелите с мебелите в класически стил.

Защото акцентът на ретро мебелите е своеобразен. Той може да намеква за поп културата и да съчетава миналото с последните интериорни тенденции. Дори да включва интересни графични дизайни и природни форми. Това прави ретро мебелите всичко друго, но не и класика.

За разлика тях, класическия стил залагат на пълната хармония между елегантния дизайн и усещането за домашен уют.

Толкова много информация, нали?

Сами виждате, че само тези три стила могат да Ви предложат изключително голямо разнообразие на мебели от масивно дърво. Затова Ви съветваме да не избързвате! Помислете много внимателно какво е за Вас домашния уют – деликатните линии и земните цветове на класическия стил или екстравагантната визия на ретро мебелите? А защо не и нещо съвсем различно?

И докато Вие обмисляте стила, ние ще Ви поговорим малко и за материалите. Както сами виждате, голяма част от асортимента ни включва мебели от масивно дърво и мебели от дъб.

Защо се спряхме точно на тях?

Не веднъж сме споменавали, че за нас е много важно не само да Ви помогнем да откриете себе си при нас, но и да Ви предложим най-доброто качество.

Точно затова заложихме на мебелите от масивно дърво и мебелите от дъб.

Мебелите от масивно дърво са не само красиви, но са и изключително здрави. Изработват се мебели от естествено дърво, което в пъти превъзхожда МДФ и ПВЧ плоскостите. Това ги прави много по-дълготрайни! И при правилна поддръжка, мебелите от масивно дърво могат да издържат много години!

Какво можем да Ви предложим?

Ние от Мирчеле вярваме, че всеки притежава свои уникален вътрешен свят и светоусещане. Затова предлагаме на нашите клиенти дървени мебели по поръчка.

Нашите дървени мебели по поръчка са решението за всеки, които иска новите му мебели да прилегнат перфектно към вече изградения интериор. Всички дървени мебели по поръчка се изработват според Вашите размери и предпочитания.

Но освен дървените мебели по поръчка и голямото разнообразие от мебели, изработени от масивно дърво, можем да Ви предложим и румънски мебели.

Не ограничавайте въображението си!

Защото с нас вече не е нужно да избирате между качеството и цената! Нашите дървени мебели по поръчка и румънски мебели се изработват от висок клас материали. Така можете да бъдете сигурни, че нашите мебели са сред най-добрите на българския пазар.

MOBEX - класически масивни мебели
MONTEL - холни гарнитури и столове
SIMEX - класически мебели от масив
TARANKO - съвременни и класически мебели