За Нас


Направи запитване online и получи -5% отстъпка.

„Симекс БГ“ е фирма, стартирала своята дейност през 2010 г., с една основна цел – да помага на хората да създадат в своя дом уютна, и в същото време и елегантна обстановка.

Слагайки на първо място желанията на нашите клиенти, ние постепенно успяхме да обогатим селекцията си от видове обзавеждане. От началото на 2017 г. започнахме разширяване на познатата продуктова гама, така че да отговаря дори и на най-високите изисквания. Така ние успяхме да създадем нов бранд Mirchele , зад който стои същото безкомпромисно качество, но вече с по-голямо разнообразие от стилове и материали.

На база дългогодишния си опит и познания в мебелната индустрия подбрахме европейски партньори от най-утвърдените производители на мебели в модерен и класически стил. Тайната на нашия успех се крие не само в богатото продуктово разнообразие, но и в използването на най-висок клас материали като масивна дървесина, МДФ с естествен фурнир и много други.

Разгледайте продуктовият ни каталог или заповядайте на място в нашия магазин в София, за да създадем за Вас една уникална обстановка. Ще Ви посрещнем с професионализъм и ще Ви представим най-новите тенденции в съвременните модернистични стилове, както и богатата ни колекция от класически интериори.

Защото за нас в „Mirchele” всеки един детайл в обзавеждането е изкуство.