Арт мебели

Арт мебели


Съдържание:

За много дизайнери, интериорният дизайн е много повече от работа, която включва съчетаването на правилните форми, цветове и обзавеждане. Той е начин на изразяване. Изкуство, което обединява творческия процес, естетиката и домашния уют.

Мебелите са незаменима част от всеки дом. Те могат да бъдат изцяло избрани не само заради практичността и функционалността си, но и заради тяхната красота и арт излъчване.

В тази статия ще Ви представим арт мебелите и ще Ви споделим защо мебелите от масив могат да бъдат разглеждани като такива.

 

Кратка история на Арт мебелите

В началото на 20 век много модернисти започват да размиват границите между дизайн и изкуство. Тяхната цел е била да превърнат напълно ежедневни предмети в нещо зашеметяващо. С времето тази идея се разраства и видоизменя и се стига до създаването на арт мебели. Те се отличавали едновременно със своята функционалност и  висока естетическа стойност.

Така се ражда стила Арт Деко, който и до днес е един от най-вълнуващите и вдъхновяващите. Арт мебелите лесно могат да се адаптират към желанията Ви. Могат да бъдат както впечатляващ акцент, така и част от интериора.

Една от характерните им особености е, че всяка арт мебел се изработва ръчно от най-добри и висококачествени материали. Точно като мебелите от масив. Деликатните линии и модели са изработени от най-опитните дърводелци. Всеки един от нашите продукти е изкуство, което може да превърне в незаменима  всяка стая у дома.

 

Не пропускайте да разгледате!

Разгледайте нашия онлайн магазин и се вдъхновете от красотата и функционалността на нашите арт мебели или мебели от масив. Свържете се с нас на телефон: 0896 880 887, за да Ви помогнем с консултация.