Маси


Овални маси, разтегателни, квадратни и правоъгълни модели, подходящи за всеки вкус и разпределение на дома. Холни маси, елипсовидни форми, помощни масички и други.

Масивната дървесина е един от най-добрите материали за производство на мебели. С развитието на индустрията, мебелите за дома и офиса започват да се изработват и от други материали. Като стомана, алуминий, стъкло, пластмаса, МДФ, ПВЧ и други. Но въпреки това, масивната дървесина остава най-качествения материал за производството на мебели и масивни маси от дърво.

Масивната дървесина не само е по-здрава, но и при правилна поддръжка може да запази добрия си вид за много години.

В тази категория можете да разгледате нашите маси от масив. Разполагаме с голям асортимент от масивни маси от дърво – овални, разтегателни, квадратни, правоъгълни, елипсовидни. Постарали сме се да създадем различни модели маси от масив, подходящи за всеки вкус и разпределение на дома.

Точно затова имаме масивни маси, подходящи както за хола и трапезарията, така и могат за другите стаи. Помощните масички могат успешно да се впишат в интериора на коридора или спалнята.

Създадени с много внимание и към най-малкия детайл. Нашите масивни маси от дърво съчетават съвременната визия на дизайна със здравината на масивната дървесина.

Свържете се с нас на телефон: 052 960 606.

Направи запитване online и получи -5% отстъпка