Маси


Масивната дървесина е един от най-добрите материали за производство на мебели. С развитието на индустрията, мебелите за дома и офиса започват да се изработват и от други материали. Като стомана, алуминий, стъкло, пластмаса, МДФ, ПВЧ и други. Но въпреки това, масивната дървесина остава най-качествения материал за производството на мебели и масивни маси от дърво.

Масивната дървесина не само е по-здрава, но и при правилна поддръжка може да запази добрия си вид за много години.

С какво се отличава харектерната маса масив?

Всяка маса от масив е страхотно допълнение към всеки интериор. Няма значение дали става въпрос за трапезарията, където се нуждаете от удобни и практични мебели. Или за хола, в който се нуждаете от малка и кокетна масичка. Масите от масив не се влияят от тенденциите. Винаги изглеждат добре и могат да бъдат центъра на всеки дизайн.

Друга особеност на масите от масив е, че всяка притежава своя уникална визия. Това се дължи на качествата на масивната дървесина, от която са изработени. Дори модела да е еднакъв, всяка маса от масив леко варира в дебелината и посоката на ивиците на дървото.

Открийте перфектната маса масив за вас.

В тази категория можете да разгледате нашите маси от масив. Разполагаме с голям асортимент от масивни маси от дърво – овални, разтегателни, квадратни, правоъгълни, елипсовидни. Постарали сме се да създадем различни модели маси от масив, подходящи за всеки вкус и разпределение на дома.

Точно затова имаме масивни маси, подходящи както за хола и трапезарията, така и могат за другите стаи. Помощните масички могат успешно да се впишат в интериора на коридора или спалнята.

Създадени с много внимание и към най-малкия детайл. Нашите масивни маси от дърво съчетават съвременната визия на дизайна със здравината на масивната дървесина.

Свържете се с нас на телефон: 052 960 606.

Направи запитване online и получи -5% отстъпка.