Спални от дърво на достъпни цени


Модерни и удобни легла за обзавеждане на спалнята и най-вече за вашия добър сън. Комфортни и съвременни модели спални от дърво на достъпна цена.

Спалнята е най-специалната стая във всеки дом. В не само спим, но и си почиваме след дългите и натоварени дни. Затова много дизайнери ще Ви посъветват да не избързвате с обзавеждането ѝ. Помислете за любимите си цветове и стилове в интериора. Не забравяйте да прибавите и щипка индивидуализъм. Защото това пространство е Вашето! И трябва да го обзаведете, така че да отразява Вашата същност.

Защо да изберете спалните от масив?

Има голяма разлика между спалните от масивна дървесина и тези, изработени от материали като ПВЧ, МДФ и други.

Естествената дървесина е един от най-издържливите материали. Тя е подходяща за ежедневно ползва и не нарушава целостта си и не губи първоначалния си вид след няколко години употреба. Дори понякога мебелите от масив остават в семейството няколко поколения.

Имайки това в предвид, можем да кажем, че спалните от масив са изключително качествени. Освен това, тяхната конструкция е изработена по такъв начин, че да може да издържи голямо напрежение и натиск.

Спалните от масив не се изработват по стандартизирани модели, които могат да бъдат открити при всеки производител. Тук всяка фирма отделя много време за създаване на идеалния дизайн.

Какви спални от масив Ви предлагаме?

Модерни и изключително удобни легла. Стилни линии и красиви детайли.

Нашите спални от дърво са проектирани, така че да подсигурят добрия Ви стил. Заложили сме преди всичко на Вашия комфорт и удобство. Но не сме избягали от главната идея – да Ви предложим висококачествени спални от дърво на достъпна цена.

Потърсете ни на телефон: 052 960 606, и попитайте за цената на спалнята от дърво, която сте си харесали. Нашите консултанти ще отговарят на Вашите въпроси и ще Ви помогнат да направите най-добрия избор.

Направи запитване online и получи -5% отстъпка.