Потънете в света на комфорта с мебелите на Taranko

Потънете в света на комфорта с мебелите на Taranko


Taranko e eдин от най-отличаващите се производители на мебели от естествена дървесина. Те разполагат не само със собствени фабрики и търговски центрове, но и много представителства по целия свят.

Чудите се дали да изберете мебелите на Taranko? Останете с нас до края, защото в тази статия ще Ви представим техните мебели и ще отговаряме на Вашите най-често задавани въпроси.

Мисия

Taranko е не просто производител, който ще Ви предложи поредните мебели за Вашия дом. Зад тяхната работа стои много страст към занаята и вдъхновение, взето от недрата на земята.

Използвайки красотата на естествената дървесина, те преплитат уникалните шарки на дървото със стилните и модерни дизайни на техните мебели. Така успяват да Ви предложат качествени мебели, с които да създадете уникална интериорна атмосфера.

Детайли

Прецизно подбраните модели на мебелите, уникални детайли и качествено изпълнение. Това придава специфичен характер на всяка нова колекция.

Taranko, Mirchele

Материали

Всички мебели са изработени от внимателно подбрана дървесина и фурнир. Те са завършени с лакове и байц за дърво, което засилва визуалния ефект.

Технологии

Екипът на Taranko използва най-модерните технологии при дизайна, проектирането и изработката на мебелите от масив. За по-доброто качество на изработката, някои елементи се изработват на ръка от майсторите на компанията.

Опит

Дългогодишният опит на екипа на Taranko им позволява на гледат на работата си като на изкуство. Така успяват да развият производството си в най-добрата насока.

Това са само част от предимствата на мебелите от масив на Taranko. Разгледайте техните страхотни предложения в нашия онлайн магазин и се свържете с нас на телефон: 0896 880 887.

Един отговор за “Потънете в света на комфорта с мебелите на Taranko”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 − one =